Børnelegetøj – bedst til børns uddannelse og sjovt begge dele

For nylig har du måske set min sparsommelsesbutik Merida redning. Rescue Pets Swim to Me Puppy: Rescue Pets Swim to Me Puppy er en sød omstrejfende hvalp, der svømmer, når den placeres i vand. Vi vil se nærmere på hver Mattel-dukke og fortælle dig, hvor du henter disse fra. Dette er den pris, du betaler for hans store, store øjekast. Burts hoved vipper side til side godt, men han kan ikke slå op. Jeg gav den en lille slæbebåd for at fjerne den, og den gik ud sammen med alle velcro-prikker, inklusive dem, der skulle holde sig fast i Burts hoved for at holde parykken på. Hans hoved holdes sammen af ​​nogle meget stærke magneter. Og under dem var han iført et par ferskige farvede lette strømpebukser, som mange af Tonner-dukkerne jeg har set slid under deres andre, farvede strømpebukser. Som alt Tonner-tøj er disse meget godt fremstillede og føles så dejlige.

38 Kata-kata Mutiara Seputar Fotografi

Teser genfødte legetøj dukker ligner levende og de rigtige dukker, da flytningen af ​​teser dukker ligner ægte. Genfødte baby dreng og pige dukker får deres navn fra den proces, der skaber dem. Min mor nød de øjeblikke, der blev brugt sammen med sin førstefødte lille pige, der gjorde mere feminine ting. McKenna, Årets pige i 2012, bruger en masse tid på at træne gymnastik, men har problemer med at følge med i læsningen i skolen. Samlere bruger en masse penge på at få visse legetøj til at føje til deres samlinger. En klassiker fra denne æra blev fremstillet af Toys instruktiv. Den næste dag fik jeg en e-mail, hvor jeg fortalte, at der var fundet en boot, og at den ville blive sendt ud senest den næste dag. I e-mailen, jeg sendte Tonner / Wilde Imagination, fortalte jeg dem om bagagerummet. Her vil jeg gerne sige, at jeg kontaktede Tonner / Wilde Imagination og spurgte, hvilken slags lim jeg kunne bruge til at genmontere Burt’s paryk-borrelås og for at fortælle dem om bagagerumssnorhullet.

Baghalsranden var meget skuffende og lidt overraskende i betragtning af kvaliteten af ​​alt andet. Det tog mig så lang tid at komme rundt med at sætte hans støvler på, at jeg lige inden for den tid, der var tilladt for retur og udveksling, men Michelle spurgte mig ikke, hvornår jeg købte Burt, før hun kom med tilbudet om at udskifte bagagerummet. Det inkluderer hans hvalpetrøje, jeans, stribede strømpebukser, rene strømpebukser, stretchy hat og sorte faux ruskindstøvler. Hans lille ‘pære’ er faktisk en baby sort valnød. Jeg fandt to af dem under valnødetræerne i min forhaven, men Burt faldt den ene, mens jeg tog hans billede, og jeg kunne ikke finde det. For øvrig lavede jeg den lille hund til Burt, fordi han bare så ud som om han havde brug for en. Jeg bruger 2 Singer-maskiner: en let og en tungere. Indsatsen kommer let ud. Burt vil have dig til at huske, at han også kommer med en stræk hat.

Burt ser så sød ud i det. Under hans bukser bærer Burt, ikke strømper, men stribede strømpebukser. Strømperne og halsen og øverste halvdel af sweateren er lavet af det samme stof som den elastiske hat til hans originale outfit. Dette er næsten helt sikkert hendes originale paryk, fordi den er i så dårlig stand. Lige ud af kassen havde Burt plastik på armene, formentlig for at beskytte armene mod pletter, der måtte komme Temaet fra Anna og Lotte skjortemufferne. Min hættefor ønsker at vende ud. Min Cap Gun. Et andet legetøj, jeg elskede, som når du lægger kasketterne i, de ville slå, da du fyrede pistolen. Mange attraktive navne gives til Talking Doll Toy, nemlig Madeline-talende dukke, Little Mommy, Sid the Science-ungen, Charlie og Lola, Pete the Papegøje, der gentager sig selv, bare lader børnene blive begejstret, Jessie den mode-talende dukke komplet med hæle og hat tilskynder de unge til at efterligne dens påklædning, Sesame Street-karakter talende dukker, Bozo klovnen, altid grinende får børnene til at gøre det samme også, talende dukke kaldet Cowgirl fra filmen Toy Story, Martha den snakkende dukkehund, Pony Princess, dinosauren som i T-Rex og Oliver kaninen, og en specialitet for drengene, den Spiderman talende dukke, listen fortsætter.